Haribo en Redband Snoep Silo's

In het ruime zoetwaren assortiment van ViaJuul.nl vindt u ook een uitgebreide keuze in zoetwaren in Silo's.
Er zijn silo’s van Haribo en Redband. Deze silo’s worden ook wel de 5 en 10 eurocent snoepjes genoemd.
Haribo silo’s maakt kwalitatief hoogwaardige zoetwarenproducten. Haribo gebruikt natuurlijke kleurstoffen in de recepturen en zijn gestart met het produceren van natuurlijke aroma’s.

Naast de silo’s zijn er ook portiepacks op de markt; minizakjes of kantinezakjes in uitdeelverpakkingen. Dit zijn afgepaste porties die een bijdrage leveren aan verantwoord snoepen. Op de verpakkingen worden de voedingswaarden volgens de Dagelijkse Voedingsrichtlijnen vermeld.

Deze zoetwaren zijn geproduceerd met natuurlijke kleurstoffen of indien mogelijk zelfs zonder kleurstoffen bv. De Redband Silo Redband Aardbei.

Redband Silo Crazy FacesHaribo Silo Vlinders FruitgumHaribo Silo Bananen SchuimRedband Silo Zure FrietjesRedband Silo AardbeiRedband Winegum Sleutels

Enkele bekende producten zijn :
Haribo    Redband
 • Haribo Silo Happy Cola
 • Haribo Maoam Mini Stripes
 • Haribo Silo zoute rijen
 • Haribo Silo Kersen Fruitgum
 • Haribo Silo Kikkers
  
 • Redband Silo Winegum Smiles
 • Redband Crazy Faces
 • Redband Silo Aardbei gesuikerd
 • Redband Winegum Sleutels
 • Redband Silo Zure FrietjesMonique van Iperen

Nietmachines

Viajuul.nl heeft een breed assortiment nietmachines en nietjes.
Sommige apparaten zijn door hun simpelheid, de gewoonste zaak maar wel onmisbaar.
Een nietmachine is zo’n apparaat; het zorgt ervoor dat losliggende papieren bij elkaar blijven en op de juiste volgorde. Er is een verschil tussen traditioneel nieten en vlak nieten; ook wel flat-clinch technologie.

Vlaknieten (flat-clinch technologie)

Een kenmerk bij nietmachines die gebruik maken van vlaknietjes is een vlakkere papierstapel. Dit resulteert weer in een ruimtebesparing van 30% bij de archivering. Bovendien is het gemiddeld aantal vellen bij gebruik van vlaknietjes van maat 24/6 of 26/6 maximaal 30 vellen.

Nietmachines | ViaJuul.nlTraditioneel Nieten:

Een kenmerk bij traditioneel nieten is de kromme bolling in de pootjes, hierdoor neemt stapelen van documenten meer plaats in. Ook wordt uw stapel papier rommelig. Je kan gemiddeld tot maximaal 20 vel hechten met een traditioneel nietje van maat 24/6 of 26/6 nietje.

Welke nietmachine voor welk doel?

 • Traditionele nietmachines; tafelmodel met een verschillende inlegdiepte van minimaal: 40 mm. en maximaal 95 mm. Deze zijn geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden met een incidenteel karakter.
 • Nietmachines met lange arm hebben een inlegdiepte van maximaal 320 mm.
 • Een niettang biedt u meer mogelijkheden om op diverse locaties, gevarieerde handelingen ten aanzien van het te hechten onderwerp te verrichten.
 • Nietpistool of tacker is een zwaardere variant op de nietmachine. Dit apparaat werkt door middel van een veersysteem, nietjes in het te hechten materiaal. Let wel de nietjes worden niet omgebogen maar gaan geheel het te hechten materiaal in.
 • De Blokhechter wordt gebruikt voor een grotere capaciteit vellen; tot maximaal zo’n 250 vellen; afhankelijk van het model. Ook de blokhechter is verkrijgbaar met een lange arm.
 • Naast de handmatige nietmachines zijn er uiteraard ook Elektrische nietmachine. Deze nietapparaten zijn uitermate aan te raden bij frequent gebruik.
 • En dan zijn er ook nog nietapparaten die werken zonder nietjes, dit is om enkele blaadjes aan elkaar te verbinden en is eenvoudig los te halen zonder afval.
 • Mocht u onverhoopt toch uw geplaatste nietjes wensen te verwijderen dan is er ook nog de Ontnieter; traditioneel of magnetisch.Monique van Iperen

EHBO Groothandel

EHBO Groothandel

 

ViaJuul.nl is ook uw groothandel in door het Oranje Kruis goedgekeurde BHV en EHBO artikelen. Vanuit ons magazijn leveren wij dagelijks diverse BHV en EHBO artikelen door heel Nederland.

EHBO Verplicht?

Iedere werkgever is verplicht goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Hierbij kunt u zich laten ondersteunen door deskundige BHV-ers.
Dit houdt in dat u over voldoende juiste EHBO en BHV middelen en geschoolde medewerkers dient te beschikken. Wat betreft de BHV en EHBO artikelen kan ViaJuul.nl u van dienst zijn met een zeer breed BHV en EHBO assortiment. Heeft u bijvoorbeeld al een BHV koffer?

Assortiment

Ons uitgebreide assortiment professionele Bedrijfsverbanddozen, Eerste Hulp Sets en Verbandtassen vormen een onmisbare aanvulling op iedere soort werkvloer, voor zowel kantoren, scholen, verenigingen maar ook gewoon op de bouw.
Ons uitgebreide assortiment professionele BHV koffers en verbanddozen bestaat uit:

 • Verbanddoos B
 • Verbanddoos BHV, kleine werkunit
 • Bedrijfsverbanddoos BHV
 • HACCP Bedrijfsverbanddoos BHV
 • Bouw Bedrijfsverbanddoos BHV
 • Industrie Bedrijfsverbanddoos BHV
 • Kinderverbanddoos BHV
 • Kinderverbanddoos BHV (2011)
 • Sport & Evenementen Verbanddoos
 • Toernooikit

Detecteerbare (blauwe) pleisters (HACCP)

De meeste EHBO en BHV artikelen uit ons assortiment zijn detecteerbaar. Dit wil zeggen; deze mogen gebruikt worden in de horeca en voedingsindustrie.

Blauwe pleisters zijn niet voor de sier, maar voor de hygiëne. De kleur blauw is levensmiddelen vreemd. Hiermee wordt bedoeld dat er geen voedingsmiddelen van nature uit bestaan in de blauwe kleur. Door de kleur valt het dus op in het productie proces.

Het doel van de blauwe pleisters is om de hygiëne te waarborgen van voedsel tijdens het productieproces. Tevens worden de blauwe pleisters gebruikt om piercings, oorbellen af te plakken.

U vindt ons volledig BHV en EHBO assortiment op onze website.
Daar kunt u zelf ontdekken waarom wij dé EHBO Groothandel zijn.Monique van Iperen

Leveringsvoorwaarden

Snelle levering
Heeft u vandaag besteld, dan betekent dat u uw bestelling binnen twee werkdagen wordt afgeleverd. Artikelen met een afwijkende levertijd worden volgens het aangegeven aantal werkdagen geleverd. De bezorging van goederen vindt elke werkdag plaats tussen 8:00 en 17:00 uur. Mochten uw openingstijden hiervan afwijken, neem dan contact op met onze klantenservice via of 085 – 27 35 864.

Gratis levering vanaf € 50,- exclusief BTW
Al vanaf een orderbedrag van € 50,- leveren wij bestellingen gratis af op elk adres binnen Nederland. Voor kleinere orders bedragen de leveringskosten slechts € 7,95.
Lees meer over levering in onze Algemene Voorwaarden.

Levering in België
Voor het verzenden van bestellingen naar adressen in België leveren wij gratis af vanaf een orderbedrag van € 125,- exclusief BTW.
Voor kleinere orders bedragen de leveringskosten slechts € 9,95.

Levering in Duitsland
Voor het verzenden van bestellingen naar adressen in Duitsland leveren wij gratis af vanaf een orderbedrag van € 125,- exclusief BTW.
Voor kleinere orders bedragen de leveringskosten slechts € 9,95.

Levering in Frankrijk
Voor het verzenden van bestellingen naar adressen in Frankrijk leveren wij gratis af vanaf een orderbedrag van € 175,- exclusief BTW.
Voor kleinere orders bedragen de leveringskosten slechts € 15,00.

Heeft u vragen over onze levering?
Neem contact op met onze afdeling Klantenservice:
E-mail :
Telefoon : 085 27 35 864

Over ViaJuul.nl

Viajuul.nl is de toonaangevende online groothandel met een gevarieerd en ruim assortiment van food- en non-food producten.
ViaJuul.nl levert uw “zakelijke boodschappen” op de door u aangegeven locatie. Niet langer hoeft u of een van uw medewerkers voor koffie, bekers, schoonmaakmiddelen en dergelijke de deur uit ten koste van uw commerciële tijd. Wij bieden u een gevarieerd en ruim assortiment van food- en non-food producten.

Een goede relatie

Wij geloven in goede relaties, het samenspel tussen onze klanten, onze medewerkers en mensen uit het vak. Met de juiste informatie zijn onze specialisten in staat de juiste oplossingen aan u te bieden. ViaJuul.nl is altijd op zoek naar het beste voor u. Onze specialisten en ons netwerk zorgen voor een goed evenwicht tussen kwaliteit, service en prijs. Wij zijn graag uw toegankelijke en transparante partner. Met onze heldere en korte communicatielijnen zijn wij het bedrijf waarmee u prettig kunt samenwerken. U krijgt bovendien een persoonlijk accountmanager.

Eenvoudig besteld & snel geleverd

Een slim online bestelsysteem, een krachtige logistieke organisatie, een geavanceerde automatisering en één persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn de belangrijke ingrediënten van de succesvolle landelijke bezorgservice van ViaJuul.nl. Efficiënt en flexibel. Uw bestelling kunt u 24 uur per dag plaatsen via onze webshop. Kunt u iets niet vinden in onze webshop? Mogelijk kunnen wij toch leveren, vraag er ernaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00h tot 18.00h. of stuur ons een mailtje naar:

Betalingsmogelijkheden

 • Via Ideal (factuur word u per mail toegezonden).
 • Betaling vooraf, na ontvangst van de factuur.

Als zakelijke klant kun je bij ViaJuul.nl op rekening kopen. Hiervoor gelden enkele voorwaarden:

 • Je bent al klant bij ViaJuul.nl
 • Je hebt bij onze webshop minimaal 2 orders geplaatst en in totaal € 1000,- of meer besteed;
 • Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden.

 

Vervolgens leveren wij uw bestelling binnen 2 werkdagen of volgens afspraak.

Overheids- en onderwijsinstellingen Overheid- en onderwijsinstellingen kunnen bij ViaJuul.nl direct op rekening kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van ViaJuul.nl op een rij.

 • Uw accountmanager regelt het voor
  U Als ViaJuul.nl-klant kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Ons team van specialisten helpt graag bij uw keuze, van aanschaf tot levering.
 • Korting bij grotere aantallen
  Neem contact met ons op en mail ons op en we sturen u een scherpe en vrijblijvende offerte.
 • Betaalgemak
  Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden.
 • De zekerheid van een betrouwbare partner.
  Al jaren timmeren wij met veel passie aan de weg. Dit heeft geleid tot een groot aantal trouwe en tevreden klanten.